Starterslening Nijmegen

Een woning kopen?

In deze video:
  • Waar moet jij vooral op letten?
  • Jouw eigen situatie is heel belangrijk.
  • Jij moet de lasten kunnen blijven betalen.
  • Beperk jouw risico's.
www.starterslening-nijmegen.nl

SubsidieCheck

De aankoop van een woning is één van de grootste aankopen in jouw leven. Veel vragen en onzekerheden nemen wij voor jou weg. De Erkend StartersCoach begeleidt het complete traject en maakt een aankoop in de gemeente Nijmegen ook daadwerkelijk mogelijk voor een Starter op de woningmarkt, met of zonder Starterslening van de gemeente Nijmegen! De SubsidieCheck, de sleutel naar de aankoop van een Starterswoning in de gemeente Nijmegen.

Slimmer Kopen

Vraag een SubsidieCheck bij onze Erkend StartersCoach aan en ontdek of jij in aanmerking komt voor woningsubsidie in de gemeente Nijmegen. Laat je begeleiden door onze Erkend StartersCoach - dé specialist voor Starters op de woningmarkt. Wij onderzoeken tevens voor jou de overige mogelijkheden voor woningsubsidie in de gemeente Nijmegen.

Bespaar tot duizenden euro's

Je ontvangt van onze Erkend StartersCoach alle noodzakelijke informatie over jouw mogelijkheden voor woningsubsidie. Ontvang Full Service Aankoopbegeleiding en bespaar al snel duizenden euro's op de aankoop van jouw eerste woning in de gemeente Nijmegen.